Her name is Alice



Älskar den häl låten.. Synd bara att namnet påminner mig om en person jag hatar.
Och då menar jag verkligen hatar!!


KISS MY TUSH


Träning

Träning är egentligen något härligt. En riktig untmaning och sedan efteråt känner man sig glad och duktig.
Men jag har vart så dum. När jag var liten tyckte inte jag om någon sport så jag spelade inte fotboll eller red som många andra gjrde. Sammtidigt som jag inte rörde på mig så mycket åt jag ganska mycket. Min mamma skämmde bort oss vad det gäller mat. Sedan när jag blev äldre började jag träna men på vägen till träningen gick jag alltid och köpte godis! Jävla tjockis! Och sedan slutade alla mina vänner med träningen så tillslut gjorde jag också det..
Sedan dess har jag testat på olika saker som tex ridning eller gå ut och gå 8km varannan dag. Har även försökt att bli smal på andra sätt men det funkar inte för mig.
Så idag var det dags för att prova på en ny sak. Boxning.
Men det var inte lätt för mig att gå dit. Inte för att jag inte orkade eller något sådant. Det var för att jag var rädd. Rädd för att alla skulle tycka att jag var dålig och lat och fet. Jag själv tycker att jag är fet! Och jag skämms för att träna inför andra folk. Det är värre än att stå inför klassen och redovisa. Jag kan inte ens träna hemma när någon är hemma. Och därför sitter jag bara hemma och blir fetare och fetare och får sämre kondition! Och då blir allting bara värre.
OND CIRKEL!
Och ida på boxningen märkte jag verkligen hur dålig jag är!! Orkade inte med allt. MEN!... Det var faktiskt kul! Även fast jag höll på dö när vi skulle springa eller när vi skulle hoppa hopprep i typ 5min så var det kul när jag fick lära mig att slå på rätt sätt! Det var kul med själva boxningen!
Men får gå ut och springa för att orka med nästa gång!!



Happiness


Gemma Ward



Det mest perfekta ansikte enligt mig. Stora ögon, liten söt näsa och vackra fylliga läppar.

GEMMA WARD


Thinspo #1

 





Drink ice cold water. Your body will burn calories just getting the water to a normal temperature to digest.


SOMMAR



Vill ha sommar och sol nu!!


SKOR


Skulle inte tacka nej till de här!


LOVE

SWEET LOVE


According To Greek Mythology, Humans Were Originally Created With 4 Arms, 4 Legs & A Head Whith 2 Faces. Fearing Their Powe, Zeus Split Them Into 2 Separate Parts, Condemning Them To Spend Their Lives In Search Of Their Other Halves.





Taylor Momsen





Taylor Momsen = Skitsnygg stil


Now you fucked me


Bilder

Har bestämmt mig för att det här ska bli en blogg med massor av inspirerande bilder!




Första inlägget

Det här är mitt första blogg inlägg. Tänkte att jag kunde börja en bild som jag tycker är underbar! Påminner mig om de varma sommardagarna då man bara kan sitta ute och tänka efter och njuta av den varma solen.


  


RSS 2.0