It's been forever

Det var länge sedan jag skrev någonting här. Det har hänt så mycket!
Sommaren har vart bra. Vart på Peace and Love, vart i Schweiz tillsammans med Alice och fått nya vänner som har vänt mitt liv upp och ner.
Först var det roligt och nytt. Vi åkte runt i bilar som jävla volvo raggare, hade chill-krök nere vid stranden och ärligt talat kommer jag inte ens ihåg vad mer vi gjorde. Men när vi började vänja oss vid varandra så blev allt annorlunda. När man blev full så strulade man runt och sedan blev det drama för att någon inte tyckte att det var okej eller så började man bråka över att någon sa nått fel.. äh jag vet inte...
Och jag som är så idiotisk och naiv.. kan inte bara vara vän med killar, et går lixom bara inte, men såklart kommer ingen någonsin se mig mer än som en vän.
Igår så blev jag riktig jävla.. utskämmd, dissad, sviken..
Men först måste jag förklara närmare:
Alltså så här är det. En av killarna vi började umgås med (kan kalla honom för 'S') han strular i stort sätt med alla när han är full. Men egentligen så är han kär i B. men hon vill bara vara hans vän. Men han brukade alltid vara så snäll så jag tyckte lixom om honom som vän. Det var kul att strula med honom och jag tyckte om att vara ha kul på det sättet. Jag var/är inte kär i honom och hade aldrig velat vara tillsammans med honom men jag ville att han skulle gilla mig. Så är det alltid. Jag vill alltid att dem ska gilla mig, och han gav mig mer uppmärksamhet än andra killar sammtidigt som han inte slängde sig på mig som en kille innan har gjort. Det var i stort sätt allt som gjorde att jag gillade honom mer än "bara vänner". Men förra helgen så började han snacka med mig om att han gillar mig som vän och att han vill vara vän med mig för att "han vill ha så många vänner som möjligt". Så jag blev såklart lite "vafan?" och sedan började han snacka om att det finns många tjejer som är snyggare än mig men visst det finns fulare oxå.. då drog jag därifrån. Alice skällde ut honom som vanligt, även fast jag inte ville det, så jag släppte det helt enkelt. Sedan igår så kysser vi varandra lite och å börja han snacka om att han tycker om mig som kompis osv. och sedan helt plötsligt så börja han snacka om att han inte vill ha ett förhållande men han har inget imot att strula med oss tjejer (ja han brukar inte bara strula med mig utan mig, Alice och B. oxå, och det är på kul och det vet vi alla) men som sagt vill han inte vara i nått förhållande "men det vill väl inte du heller" frågade han och nej det vill jag inte. Så börjde han helt plötsligt fråga mig ifall jag va oskuld och tillslut fick jag ju säga ja. Då sa S. att han skulle kunna göra mig "tjänsten" att ta den... asså.. jag blir så arg. Och jag skämms. Jag vill inte att han ska veta att jag är det.. och att han ska tycka synd om mig och ta den för att vara snäll! Shit vad jag skämms. Men det slutar inte här.. jag får senare reda på av Alice att han trodde att jag var kär i honom... och jag kan inte prata om det med honom heller för att vi har inte det förhållande till varandra.. Vi pratar aldrig på riktigt med varandra när vi är nycktra och när vi är fulla så stular och han börjar snacka massa skit.
och juste.. min kompis B. är med barn också och ska göra abort på måndag..
Detta är ett jävla inlägg som jag antagligen inte kommer att fatta ett skit av senare men skitsamma.. behövde skriva av mig lite.
Ps. Har fått lägenhet nu. Ingen TV och inget internet dock (typ ingen mat heller).. så lite tråkit är det ju.
PPs. Vi typ nästan flyttade till USA men det får jag ta en annan gång.
PPPs. Jag tror jag kommer hamna på psycket snart!
Hejdå

RSS 2.0