Picture Boom


1 year passes by so quickly

Känns helt sjukt att det har gått ett helt år redan sen jag skrev här sist. Min dator höll på att krascha så jag bestämde mig för att lägga upp alla bilder här och så började läsa några gamla inlägg och nu känner jag att jag måste börja skriva igen. (lång mening?)

Jag har precis börjat skolan igen. Så jag har nu gått i 3an på gymnasiet i 1 vecka. Sjukt. Helt klart sjukt.

Hade roligaste kvällen på länge igår. Började dagen med att få gå upp kl. 9 och gå hem till askum från hunnebo. Sen skulle jag jobba på Shell stationen i hunnebostrand så jag tog cykeln. Fy vad jobbigt att cykla! Ville begå självmord. Men så jobbade jag tillsammans med Alice i några timmar. Någon gång kom vår kompis Anne in på Shell och berättade att hon inte hade nått att göra så vi bjöd med henne på vår utekväll. Så på kvällen drog vi först till Smögen och jag var lagom taggad. Precis innan vi gick på krogen såg vi några killar (eller män) gå ifrån krogen och jag hörde att dem snackade tyska. När dem håll på gå därifrån ropade Alice efter dem: "Hallo! Hallo ich bin Alice!" vilket är typ den enda meningen hon kan på tyska (jag som lärde henne såklart ;) Iaf kom dem och snackade med oss och berättade att dem inte fick komma in för att en av dem va för full. Så vi sa till dem att dem skulle gå runt lite och komma tillbaka senare. And that is what they did ^^ Vi gick in på krogen och märker att det är jätte många från vår gamla skola som vi inte tyckte om som va där så efter att vi hade druckit upp gick vi därifrån och möter tyskarna som precis skulle komma in. Det slutar att vi följer med på deras båt en segelbåt som dem kallade för "yacht" haha. Vi får lite öl av dem och sen skulle vi till Kungshamn. Vi (eller rättare sagt alice) ville inte åka med deras båt så vi tog zitabåten. Vi mötte dem på Harrys och dansade med dem och hade riktigt kul. Det enda som var jobbig va väl att dem unga raggade på Alice, Anne och Amanda och jag fick gamlingarna. Dem var 5 stycken och låg mellan 25 och 45 år. Så dem va ju gamla.. dem som raggade på mig. Men roligt va det ändå. Men alice var ju tvungen att förstöra allt genom att va en tråkig fitta som ville åka hem direkt istället för att följa med tyskarna på deras båt. Kan tänka mig att det hade vart kul men aja "/

ps. när vi va på harrys och dansade så kom José min gamla boxningslärare och ställde sig bakom mig och jag fick panik ^^ det va lite roligt.

Gud vad efterbliven jag låter..

RSS 2.0