Walkin the Streets of New York


You said you would be there for me

Allt känns fel och konstig. Som i en konstig film. Jag behöver normalitet. Behöver känna mig normal igen! Vill ha lägenhet nu!

My Happy Ending

I can't do this anymore. I can't live like this, can't live with this pain. Every day I feel parts of me slowly dying. My confident is almost non existent and everyday it fades away more and more. I don't understand what the point of living is when all your life is about feeling bad and feeling dead. Yes I feel dead inside. There is no love and no happiness. There only is cold and crueal pain.

WTF

Oh my effing god! Asså det här känns helt åt helvete!
Okej så förra året på nyår firade jag med minkompis från schweiz och hennes vänner. Det var bland annat en kille som jag tyckte va lite söt o så. Efteråt fick jag höra att han gick runt i ca. 2 veckor och sa att han tyckte att jag var söt och att han hade kunnat tänka sig bli ihop med mig bla bla. Vi hade ju bara träffats en gång så jag tyckte det va lite konstigt. Men eftersom jag bor här i Sverige så träffades vi ändå aldrig igen. Men nu.. lite mer än ett år senare så får jag höra att han är ...... BÖG?? Asså va? VA? BÖG? HOMOSEXUELL? GAY?
Enda killen som någonsin har varit interesserat av mig (eller vem vet om han ens va det?????) och som jag va tyckte va snygg är bög?
FML FML FML FML
Snacka om att mitt liv e värdelös!
Men tycker fortfarande att homosexuella killar är söta!

17 år

Idag fyller jag  17. fan. 17 och fortfarande fet. 17 och fortfarande inga vänner. 17 och fortfarande ingen pojkvän. 17 och fortfarande oskuld. 17 och fortfarande ensam. fan.

Counting calories

Så jag har börjat räkna kalorier. Jag får högst äta 1500/dag de dagarna jag går i skolan. Och på helgerna försöker jag stanna under 1000 (man får ju börjalitet). Inte så lätt eftersom jag alltid vill äta när jag är uttråkad. Men lyckades ganska bra på lovet.
Fast idag gick det skit. Åkte hem från skolan med mamma och var så himla hungrig. Och på vägen hem gick vi och handlade så vi köpte en ölkorv och glass och delade på glasspaketet. Vi åt upp mer än hälften!!! Fuck lixomoch när jag kom hem åt jag ännu mer! kom säkert upp till 3000 kalorier!!! minst.. helvete fuck cp kuk fitta aaah
Antar att det beror på sömbrist. Kroppen behöver energi så den tror att den behöver massa socker. :s + att jag inte har någon kontroll alls!! Behöver mer kontroll! Kontroll kontroll kontroll förhelvete.
Iaf så fort jag märker att jag inte blir så hungrig lika fort ska jag dra ner på kalorierna ännu mer. Och jag ska försöka äta nyttiga kalorier.

Me lonely? Oh no never! Why would you think that?


RSS 2.0